Social 6 August 2020 12:18

Jandarmeria Română distribuie măști de protecție și gel antibacterian celor care participă la priveghiul lui Emi Pian, liderul Duduienilor.

Reprezentanții Jandarmeriei au luat legătura cu organizatorii acestui eveniment și le-au pus la dispoziție măști de protecție și dezinfectant. Aceștia subliniază că măsura este una specială, dată de contextul pandemiei.

”Vă asigur că am avut dispozitive suficiente încă de ieri. Trebuie să vă precizez că vorbim de un spațiu privat, un imobil unde are loc acest eveniment și unde s-a încercatlimitarea accesului în interiorul acestuia, La final, s-a transmis mesajul pentru cei care nu au înțeles au fost aplicate sancțiuni contravenționale. Încercăm să îi identificăm pe toți cei care au participat și să îi amendăm”, a declarat Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei.

În paralel, autoritățile se chinuie de mai bine de două luni, fără succes, să distribuie măști de protecție gratuite românilor din categorii defavorizate.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 August 2020 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.