Social 6 August 2020 11:01

Un preot din Bacău a fost surprins în timp ce își bătea soția în plină stradă, sub ochii trecătorilor.

Bărbatul nu a ținut cont de țipetele disperate ale femeii sau de strigătele oamenilor din jur care încercau să calmeze situația.

Imaginile surprinse de un martor au fost încărcate pe Facebook și distribuite de sute de oameni, toți șocați de comportamentul violent al preotului. Acesta își îmbrâncește soția, o târăște ținând-o de păr și o bagă în mașină cu forța, în timp ce femeia își ținea copilașul în brațe.

La scurt timp după ce filmarea a ajuns pe internet, bărbatul a postat un mesaj în care își cere scuze pentru ceea ce a făcut, susținând că și-a pierdut controlul pe fondul stresului.

El a asigurat că incidentul este singular și că situația s-a calmat ulterior, soția lui fiind bine acasă alături de copil.

„Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea. Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent. În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați”, a scris preotul Alexandru Palur pe Facebook


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 August 2020 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.