Polițiștii din Galați au oprit în trafic o dubă în care au descoperit nu mai puțin de 40 de persoane ce călătoreau clandestin.

În dimineața zilei de 5 august, polițiștii de la serviciul rutier au oprit în trafic două autoutilitare ai căror șoferi efectuau transport de persoane contra cost, fără să aibă autorizație de transport, dar nici condiții pentru ca oamenii să călătorească în siguranță.

Într-una din dubele oprite de polițiști, oamenii legii au descoperit nu mai puțin de 40 de călători. Din celălalt autovehicul, aceștia au dat jos 7 persoane.

Șoferii au primit amenzi însumate de 2.000 de lei, iar vehiculele au rămas fără plăcuțe și certificate de înmatriculare. De asemenea, a fost suspendat dreptul de folosire al acestora pentru următoarele 6 luni.

Din cei 40 de călători coborâți dintr-una din dube, 11 nu purtau mască de protecție, așa că fiecare a primit o amendă de 500 de lei.

Citeste si:
Sancțiuni pentru localurile ce nu respectau normele de siguranță în...
Sancțiuni pentru terasele și...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.