Social 5 August 2020 14:46

Tânăra care și-a trântit bebelușul pe podea, în urma unui conflict cu concubinul, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Femeia din Italia era cazată la un hotel din Timișoara. Aici, în urma unui conflict pe care l-a avut cu concubinul, aceasta a trântit bebelușul de numai două luni pe podeaua din parchet din holul hotelului.

Copilul a zburat prin aer doi metri și s-a lovit cu capul de podea, având mai multe leziuni. Acesta a avut nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale, rănile suferite punându-i în pericol viața.

”În noaptea de 23.05.2020, în jurul orei 04:35, în timp ce se află în incinta Hotelului Reghina Blue din Timişoara, pe fondul unui conflict anterior avut cu concubinul sau, în mod intenţionat inculpata G.E. l-ar fi aruncat din braţe pe băieţelul lor minor, în vârstă de două luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului, acţiune violentă în urma căreia minorul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut şi s-a lovit cu capul de podea, fiindu-i produse în acest mod mai multe leziuni traumatice care au necesitat 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care i-au pus în primejdie viaţa”, arată procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș într-un comunicat de presă.

Astfel, procurorii au trimis-o în judecată pe femeie pentru tentativă de omor comisă asupra unui membru al familiei.

La momentul respectiv, tânăra de 21 de ani s-a certat cu concubinul, cu 17 ani mai în vârstă, pe fondul unei crize de gelozie.

Scandalul a degenerat, iar italianca pur și simplu a aruncat sugarul pe podeaua din holul hotelului.

Ulterior incidentului, femeia a fost arestată preventiv.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.