Social 4 August 2020 12:10

Primarul general al Capitalei a început să prezinte bilanțul proiectelor realizate în ultimii patru ani în București, printre acestea aflându-se și Șoseaua Pantelimon despre care afirmă că era în paragină înainte de a iniția lucrările de reabilitare a sistemului rutier.

Pe final de mandat, Firea continuă să posteze pe contul său de Facebook proiectele pe care a reușit să le finalizeze în toți acești ani, punând accentul pe faptul că inițial a găsit un șantier început și abandonat de constructorul care intrase în insolvență.

„Mii de bucuresteni sau cei care ne viziteaza pot circula civilizat intr-o zona importanta a Capitalei. Cum arata acum si ce am gasit. Ma refer la lucrarile de reabilitare a sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șoseaua Pantelimon.

Acum patru ani, am găsit un șantier început și abandonat de constructorul care intrase în insolvență. Multe dintre lucrări nici măcar nu erau începute.

Linia de tramvai, iluminatul public, semaforizarea sau parcările nu erau finalizate.

Locuitorii din zonă nu mai puteau circula cu tramvaiul ceea ce le-a îngreunat viata de zi cu zi.

Despre parcarea de tip Park&Ride de la Cora Pantelimon nici nu se vorbea.

Cu ajutorul colegilor mei, am finalizat lucrările”, a scris aceasta.

Potrivit primarului, bucureștenii din zonă se bucură acum de cele trei benzi pe fiecare sens și de locurile de parcare pentru riverani, menționând că în acest moment se lucrează intens și la finalizarea Park&Ride din zona Cora.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 August 2020 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.