Social 4 August 2020 11:12

O bătrână de 71 de ani este cercetată penal după ce a ieșit la magazin ca să își cumpere mâncare, cu toate că se afla în izolare.

Femeia în vârstă de 71 de ani a intrat în izolare la domiciliu la câteva zile după ce fiica ei, confirmată cu Covid-19, fusese internată la spitalul din Târgu Cărbunești.

Bătrâna a rămas singură în casă mai multe zile și a fost nevoită să mănânce doar zahăr, deoarece nu avea nimic altceva de mâncare în casă.

Într-una din zile, femeia a plecat să își ia de mâncare, însă a fost prinsă de polițiștii din comuna Turcinești. Aceștia i-au deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Autoritățile din Turcinești nu au trecut niciodată pe la casa bătrânei să o vadă sau să o întrebe dacă are nevoie de ceva. Fiica femeii luase legătura cu autoritățile locale în repetate rânduri cu această rugăminte.

Bătrâna a fost dusă la spital, deoarece starea sa de sănătate era una precară.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 August 2020 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.