Social 4 August 2020 11:01

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, lansează o invitație pentru românii care nu cred în existența coronavirusului, să meargă în secțiile de terapie intensivă pentru a se convinge.

Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri. Le recomand să se uite în jur, să se uite în spitale, să meargă în secțiile de terapie intensivă, să vadă dacă într-adevăr există acest coronavirus, să vadă că se poate deceda la 30, 39 de ani fără a avea comorbidități, să vadă că un corp medical stă în acele combinezoane transpirând o zi întreagă în niște condiții foarte grele, dar facându-și meseria. Nu cred că merită acest lucru, nici acest corp medical, nici cei care au respectat în această perioadă toate regulile”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit stiripesurse.ro.

Invitația ministrului Sănătății este una absurdă, ținând cont de faptul că secțiile ATI sunt medii sterile, în care oamenii nu au acces decât dacă sunt internați acolo.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 August 2020 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.