Social 4 August 2020 10:50

Șeful DSU, Raed Arafat, avertizează oamenii că masca de protecție trebuie purtată obligatoriu și în mașina personală, în cazul în care în mașină urcă persoane care nu locuiesc împreună.

Dacă iei vecinul cu tine sau dacă iei pe cineva cu care nu stai de regulă în același loc, în apartament, în casă, în mașină trebuie purtată mască. Asta întotdeauna să fie înțeles, și în mașină trebuie purtată masca, dacă persoanele din mașină nu sunt întotdeauna împreună și chiar lăsate geamurile un pic deschise pentru aerisire, este un lucru care este bine să se obișnuiască cu el lumea, dacă în mașină sunt pasageri care nu stau împreună de regulă”, a declarat secretarul de stat.

Aceeași regulă este valabilă și în cazul călătoriei cu taxi-ul sau uber-ul, a mai afirmat Arafat, dar acesta spune că este de preferat folosirea mașinii personale.

Faptul că oamenii au ieșit cu mașinile personale este un lucru bun, pentru că nu aglomerează transportul public în comun, în același timp, normal că asta înregunează circulația, dar de fiecare dată pentru fiecare chestie există un avantaj și un dezavantaj”, a mai spus Raed Arafat la Digi24, citat de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 August 2020 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.