Social 3 August 2020 17:42

Un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, după ce a sărit în apărarea unei femei agresate chiar de fostul iubit.

Tânărul din Neamț a ajuns la spital în stare gravă, in timp ce agresorul său este căutat de poliție, după ce s-a făcut nevăzut de la locul faptei.

Femeia agresată a fost cea care a sunat după ajutor. Aceasta a declarat că fostul iubit a atacat-o pe stradă, între blocuri, în Târgu Neamț. Tânărul de 22 de ani, singurul martor la scenă, i-a sărit în ajutor.

Acesta a ajuns să fie înjunghiat de mai multe ori de către bărbatul gelos.

Tânărul a fost preluat de ambulanță și dus la spitalul din localitate. Pentru că starea sa era gravă, a fost transferat la Spitalul Județean Piatra Neamț.

”Are multiple leziuni traumatice produse cu corp tăietor înţepător pentru care s-a intervenit chirurgical, i s-a făcut şi la plămâni drenaj pentru că îi erau afectaţi, se alfă internat pe secţia ATI”; a declarat medicul Ștefan Gheorghincă, de la Spitalul din Neamț.

Agresorul este în continuare liber. Acesta a fost identificat și este căutat de zeci de polițiști.

Procurorii au deschis deja un dosar penal pentru tentativă de omor. Suspectul riscă până la 10 ani de închisoare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 August 2020 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.