Social 3 August 2020 11:10

Reprezentanții Asociației Elevilor din București protestează în fața Guvernului și le cer guvernanților să prezinte un plan concret pentru începerea noului an școlar.

Elevii protestează acum deoarece, cu toate că mai este doar o lună până la începrea anului școlar 2020-2021, Guvernul nu a prezentat niciun plan concret.

Elevii susțin că nu au fost consultați îndeajuns în toată această perioadă.

Suntem în momentul martie, când tot ce primeam erau scenarii, fără o decizie concretă. Suntem în august, ar trebui să avem un plan concret. Optăm pentru soluție descentralizată, unde sunt cazuri puține să se meargă fizic la școală, unde sunt multe să se opteze pentru școala online în totalitate. Fizic 100% nu ne putem întoarce, nu avem spațiu suficient, nici igiena corespunzătoare. Scenariul în care să vină la școală copiii din clasele I – IV și cei din anii terminali este bun în condițiile în care se respectă măsurile de distanțare fizică și condițiile de igiena sunt respectate", a declarat Sabina Spătariu, președintele Asociației Elevilor Constanța, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 August 2020 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.