Social 2 August 2020 11:40

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a produs un accident de circulație în urma căruia un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața.

Accidentul a avut loc în comuna Plopșoru, din județul Gorj. Conform polițiștilor, șoferul conducea mașina pe DN 77 în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direțciei de mers și a părăsit carosabilul.

Automobilul s-a înfipt într-un cap de pod și a lovit și un autoturism parcat în afara părții carosabile.

Șoferul de 28 de ani s-a ales cu răni, în timp ce pasagerul de pe scaunul din dreapta, un adolescent de 15 ani, a murit.

Cel care a făcut accidentul a fugit de la locul faptei, însă a fost prins de polițiști. Aceștia l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,74mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au descoperit că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie.

Acesta este acum cercetat penal pentru ucider edin culpă, vătămare coroporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 August 2020 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.