Social 31 Iulie 2020 12:03

O femeie din Argeș a chemat o ambulanță fără să specifice că este bolnavă de coronavirus, astfel că s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Femeia de 33 de ani este cercetată penal, doarece nu a recunoscut că este infectată cu coronavirus, astfel că membrii echipajului de pe ambulanță nu și-au putut lua măsurile de protecție specifice.

”A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, ca urmare a faptului că o femeie de 33 de ani, diagnosticată cu COVID-19, a solicitat intervenţia unui echipaj medical, fără a recunoaşte că este infectată cu noul coronavirus”, a transmis Prefectura județului Argeș într-un comunicat de presă.

Tot Prefectura a anunțat că polițiștii au verificat 395 de persoane aflate în izolare, în ultimele 24 de ore. Au fost efectuate controale și la 158 societăți comerciale. 307 persoane au fost legitimate, iar 173 de autoturisme au fost verificate.

Autoritățile au dat 76 de amenzi contravenționale, în cuantum total de 17.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție.

De asemenea, jandarmii au dat trei amenzi, în valoare totală de 1.500 de lei, dar și șapte avertismente unor persoane ce nu purtau mască de protecție.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.