Social 31 Iulie 2020 09:56

Reacția fostului președinte a venit după ce Klaus Iohannis a lansat atacuri fără precedent la adresa celor din PSD, susținând că România a ajuns la aproape 1.400 de cazuri zilnice de noi infectări cu coronavirus doar din cauza lor.

Traian Băsescu consideră că Iohannis a greșit în momentul în care a atacat opoziția, pentru că vinovații pentru situația dezastruoasă în care se află România în acest moment este Guvernul Orban.

Mai mult, fostul președinte spune că dacă ar fi fost în locul lui Iohannis le-ar fi „dat una peste ceafă” miniștrilor, dar și premierului.

„Îmi e greu să îl înțeleg. Nu e rolul lui să fie pavăză pentru toate prostiile făcute de Guvern și nu e șeful Guvernului. Eu nu am ezitat să dau o palmă peste ceafă când era Boc premier. Desigur, aveam o mai mare plăcere când era Ponta.

Reacția președintelui nu a fost cea potrivită. Eu le dădeam una peste ceafă cel puțin de la ministrul de Interne în jos, dacă nu cumva și premierului”, a declarat Traian Băsescu, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Iulie 2020 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.