Social 30 Iulie 2020 15:29

Președintele a făcut primele declarații de presă după întâlnirea cu ministrul Marcel Vela și secretarii de stat Raed Arafat și Bogdan Despescu.

„Astăzi avem 1386 de persoane noi detectate cu coronavirus. 35 de decese de ieri până astăzi. Peste 400 de persoane la ATI. E un nou record negativ extrem de îngrijorător și ne punem întrebarea cum am putut să ajungem aici.

Când în alte țări au avut loc sute de mii de infectări și de morți, în România am avut puține infectări. Autoritățile își făcuseră treaba. Pandemia a fos gestionată bine de Guvern și autorități, dar această situație nu a convenit PSD. Guvernul, președintele și autoritățile și-au făcut treaba, așa că PSD a căutat soluții pentru PSD. PSD conduce în Parlament împreună cu alții, cum e UDMR. Să nu uităm când PSD a vrut să dea pe șest o parte din secuime UDMR. PSD a făcut harcea-parcea puțina legislație pe care o aveam pentru a gestiona această pandemie.

Stimați presedinți, nu caut vinovați, îi cunosc. Arăt cu degetul spre voi”, a declarat Klaus Iohannis.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.