Social 29 Iulie 2020 16:26

Polițiștii ce au oprit în trafic un bărbat din Galați au descoperit că acesta avea permisul suspendat, dar și că acesta conducea mort de beat.

Agenții de poliție au oprit un bărbat de 46 de ani, ce se afla la volanul unui autoturism, pe un bulevard din Galați.

Aceștia l-au verificat în baza de date și au descoperit că are permisul suspendat, astfel că nu avea dreptul să conducă.

Surpriza și mai mare pentru polițiști a fost când l-au îndrumat pe bărbat să sufle în fiolă.

Rezultatul îl plasează pe bărbat, cel puțin teoretic, în comă alcoolică: 2,06mg/l alcool pur în aerul expirat.

”La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 21.50, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Galaţi, a condus autoturismul pe strada Oţelarilor, fiind oprit în trafic, de poliţişti, pentru control. Cu ocazia verificării documentelor, s-a constatat că bărbatul posedă permis de conducere dar, în bazele de date, figurează ca fiind reţinut.Mai mult, fiind testat alcoolscopic, acesta a prezentat valoarea de 2,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care poliţiştii l-au condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice şi a stabilirii alcoolemiei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean din Galați.

Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal, fiind cercetat pentru infracțiunile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și pentru conducere fără permis.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Iulie 2020 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.