Social 29 Iulie 2020 11:30

Premierul Ludovic Orban a anunțat noi restricții pentru a diminua riscul de transmitere a virusului Covid-19, ce vizează terasele și sălile de jocuri de noroc.

Marți, Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat Hotărârea 37 ce prevede ca programul teraselor si sălilor de jocuri de noroc să fie interzis în intervalul orar 23:00 - 6:00.

Premierul Ludovic Orban a ținut să menționeze că de data aceasta restricțiile impuse nu vor închide nimic, ci doar vor scurta programul anumitor activități care cresc riscul de răspândire a virusului.

Nu se închide nimic, deci, după ora 23:00, anumite activităţi, unde, de regulă, după ora 23:00, există riscul de transmitere a virusului, vor fi închise. (...) Analizăm dacă o aplicăm la nivelul întregii ţări sau o aplicăm numai la nivelul zonelor, de exemplu, la mare, în judeţe unde există un nivel de răspândire mai larg, asta analizăm. De asemenea, e o măsură care este legată de limitarea persoanelor care sunt servite la numărul de locuri aflate pe scaune, pe terase, tocmai pentru a evita aglomeraţiile pe terase”, a declarat Orban, potrivit stirileprotv.ro.

Guvernul va intra miercuri în ședință pentru a discuta recomandările CNSU.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.