Social 28 Iulie 2020 17:30

Un bărbat a fost scuipat de un angajat de pază al unui hipermarket, după ce angajatului i-a fost atrasă atenția că nu poartă mască de protecție.

Incidentul a fost filmat chiar de către persoana care a fost scuipată de agentul de pază. Bărbatul l-a filmat pe acesta în timpul interacțiunii cu privire la lipsa măștii de protecție și a surprins momentul în care agentul de pază recurge la gestul de a scuipa.

Incidentul a avut loc la un magazin Kaufland din București, iar reprezentanții companiei au transmis un comunicat scurt, prin care se delimitează de comportamentul surprins în filmare.

”Ne delimităm de un astfel de comportament. Analizăm foarte îndeaproape colaborarea cu firma de pază la care este angajată persoana din filmarea respectivă.

Este regretabil și impardonabil ceea ce s-a întâmplat, cu atât mai mult cu cât noi încurajam atât personalul, clienții, cât și toți colaboratorii noștri să poarte mască de protecție, conform obligațiilor impuse de autorități”, au transmis reprezentanții Kaufland.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Iulie 2020 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.