Social 28 Iulie 2020 12:46

Ministrul Muncii și președintele PNL București, Violeta Alexandru, susține că, în medie, un bucureștean pierde 26 de zile în trafic, doar în anul 2020.

Aceasta a dat, joi, sticle cu apă șoferilor din București care erau blocați în trafic.

„În medie o cursă cu mașina durează cu 50 de minute mai mult decât ar trebui, în București. Înseamnă 1 h și 40 de minute dus întors pe zi, minimum. Sunt 251 de zile lucrătoare în 2020. Asta înseamnă 418 ore anual. Sincer, Firea – PSD vă fură ceea ce puteați să faceți în 26 de zile doar în 2020. Firea vă fură viața prin faptul că nu se pricepe să facă ce trebuie pentru acest oraș”, a scris ministrul pe contul său de Facebook.

Violeta Alexandru a povestit că a vorbit cu șoferii și le-a „reamintit că nu s-a schimbat nimic, absolut nimic, în legătură cu traficul infernal din București în 4 ani de mandat Firea-PSD”.

Mai mult, ministrul i-a îndemnat pe bucureșteni să nu-i mai susțină pe cei care mint și care nu se pricep la administrație.

„Nu ar mai trebui să susțineți oameni care păcălesc, mint, nu se pricep la administrație și la management de proiecte. Ne costă mult votarea acestor oameni incompetenți și tot noi plătim. E păcat! Pierdem ani și, din păcate, regresăm în loc să progresăm. Eu nu aș face experimente pe București, acum.

Oricum, Bucureștiul a devenit deja cel mai aglomerat oraș din Europa. Le-am oferit astăzi o sticlă cu apă celor stăteau cu orele în trafic. Să aibă, încă puțin, răbdare. Le era sete, pe bună dreptate, după atâtea ore în trafic. Le-am spus că ne pare rău să avem un asemenea primar care nu poate mai mult dar care are înfrăzneala să promită din nou. PNL București vine cu proiecte serioase pentru Capitală. Avem datoria!”, a mai notat aceasta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.