Social 28 Iulie 2020 12:29

Măștile devin obligatorii în spațiile deschise din Argeș pentru grupurile de peste 2 persoane, începând de joi, 30 iulie. De asemenea, autoritățile au anunțat noi reguli și pentru circularea cu mijloacele de transport în comun.

Pe lângă obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile deschise aglomerate, autoritățile din Argeș au anunțat și noi reguli pentru circularea cu mijloacele de transport în comun.

Șoferii autobuzelor vor fi obligați să rămână în stație când o persoană urcă fără mască în mijlocul de transport, sau refuză să o poarte corespunzător.

De asemenea, șoferii nu vor mai avea voie să ia un număr mai mare de pasageri decât cel prevăzut de locurile de pe scaune.

Șoferii mijloacelor de transport în comun vor putea pleca de pe loc doar după ce se asigură că toate persoanele respectă regulile de protecție.

Regula ar trebui să fie aplicată și pentru maxi-taxi-uri, dar în aceste mijloace de transport nu există camere de supraveghere audio-video care să poată demonstra dacă o persoană nu a respectat regulile.

Și restaurantele de tip fast-food, dar și jocurile de noroc umează să aibă un program limitat: până la ora 22:00 în cursul săptămânii, iar în weekend până la ora 23:00.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.