Social 28 Iulie 2020 09:31

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Bistrița-Năsăud, este acuzat că ar fi făcut gesturi indecente în fața unei fete de șapte ani.

Bărbatul este cercetat penal, în urma gesturilor pe care le-a făcut și care au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui bar.

Scenele au fost surprinse chiar în fața barului din localitatea în care trăiesc atât bătrânul, cât și copila. Bărbatul ar fi avut un comportament indecent în fața acesteia.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate, iar una dintre ele spune că poate băutura ar fi de vină pentru incident: ”Dumnezeu ştie, poate băutura, nu ştiu, el ştie ce e în mintea lui, băutura face rele, ne-a şocat. Dacă a făcut treaba asta, e foarte urât din partea lui.”

Un alt vecin spune că nu este la prima abatere de acest fel, iar că bărbatul ar fi făcut gesturi similare și în fața fetei acestuia: ”Se vede pe telecamere, a venit poliţia şi a văzut pe telecamere. A făcut nişte lucruri la anii ăştia pe care nu trebuia să le facă, şi înainte a mai făcut din astea şi la copila mea când era mai mică.”

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă până la cinci ani de închisoare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Iulie 2020 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.