Social 27 Iulie 2020 16:24

Un gălățean s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să schimbe două bancnote false de o sută de dolari.

Conform informațiilor oferite de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați, tânărul a mers cu banii falși la o casă de schimb valutar din municipiul Tecuci și a încercat să schimbe cei 200 de dolari în lei.

Jandarmii au fost chemați la casa de schimb, deoarece personalul de la ghișeu a sesizat faptul că un bărbat a încercat să schimbe două bancnote false de 100 de dolari.

Jandarmii au identificat la fața locului un tânăr de 25 de ani, din județul Galați. Acesta a declarat că a primit bancnotele de la un consătean, care l-a rugat să i le schimbe în momentul în care ajunge în Tecuci.

Casiera de la casa de schimb a declarat că a verificat cele două bancnote în aparatul special, atunci când le-a primit, iar că acesta a indicat semne de contrafacere. La verificarea bancnotelor, jandarmii au observat că cele două bancnote au aceeași serie.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, unde i s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de falsificare de valori străine.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Iulie 2020 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.