Social 27 Iulie 2020 09:34

Doi angajați ai Primăriei Sectorului 4 au fost testați pozitiv cu virusul Covid-19. Ca urmare, primăria a decis testarea tuturor angajaților pentru depistarea altor posibile infectări.

Ca urmare a faptului că doi angajaţi ai autorităţii locale au fost confirmaţi pozitiv la testul COVID-19 în weekendul trecut, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a dispus testarea în regim de urgenţă, în cursul zilei de astăzi, a tuturor funcţionarilor angajaţi ai Primăriei Sectorului 4”, se arată într-un comunicat de presă al primăriei, potrivit hotnews.ro.

Sediul instituției a fost dezinfectat și igienizat duminică, pentru ca aceasta să își poată continua activitatea, cu minimul necesar de personal.

Cei doi anagajați testați pozitiv cu Covid-19 nu lucrau în relație directă cu publicul. În urma anchetei epidemiologice, contacţii acestora au fost deja izolați la domiciliu pentru următoarele 14 zile.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Iulie 2020 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.