Social 24 Iulie 2020 12:58

Pompierii militari au intervenit în localitatea Fundu Moldovei, din zona Pârâul Cailor, pentru a salva doi muncitori care au fost prinși sub dărâmături după ce un perete de la o carieră s-a prăbuşit peste utilajele în care se aflau.

„Unul dintre conducători a fost scos de către persoanele aflate la faţa locului şi este conştient şi cooperant, însă cel de-al doilea şofer a rămas sub dărâmături”, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Ulterior, cel de-al doilea muncitor a fost găsit decedat, după ce echipele de salvare au reuşit să ajungă la el.

„Persoana care a fost găsită și este conștientă a fost transportaă la spital, nu am apucat să vorbim foarte multe cu aceasta. A avut șansa ca acea cabină să fie la suprafață. Din păcate, cel de-al doilea a fost prins de tot sub dărâmaturi. Colegii d ela Inspectoratul Teritorial de Muncă vor face o anchetă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, la Realitatea


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.