Social 24 Iulie 2020 08:55

Medicul Taner Chemal, unul dintre cei mai buni și apreciaţi specialişti în chirurgie orală din România, a murit, joi, la spitalul Colentina, unde fusese internat cu COVID-19.

Taner Chemal, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus, iar pe 15 iulie a fost internat la Spitalul Colentina din Bucureşti pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutăţit.

În ultimele zile, el aştepta să primească tratamentul cu remdesivir, dar a încetat din viaţă înainte ca acesta să ajungă.

„Lumea medicală constănțeană este în doliu, după ce medicul stomatolog Taner Chemal a murit. Doctorul era specialist în implantologie avansată, chirurgie orală, parodontologie și stomatologie digitală. Taner Chemal era născut în 1971, iar în anul 2015 își luase doctoratul în implantologie. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este mesajul apărut în presa constănțeană.

Dr. Chemal Taner, specialist în implantologie avansată, chirurgie orală şi parodontologie, era fondatorul clinicii Implantodent din Constanţa şi unul dintre pionierii chirurgiei stomatologice din România, realizând în premieră mai multe intervenţii extrem de complicate.

Familia medicului este, de asemenea, infectată cu coronavirus.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iulie 2020 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.