Mai multe localități din Argeș sunt în prag de carantină, însă în paralel oamenii circulă cu microbuze pline ochi.

Județul Argeș se pregătește să introducă 12 localități în carantină, din cauza focarelor de coronavirus, însă oamenii nu par să respecte regulile de distanțare socială, fie voit, fie constrânși de context.

Zeci de oameni au fost filmați în timp ce călătoreau înghesuiți într-un microbuz, pe ruta Pitești - Câmpulung Muscel.

O bună parte dintre cei care călătoresc în microbuz stau în picioare. Majoritatea au măști de protecție, însă asta e insuficient, deoarece aglomerația este prea mare ca să se poată ține cont de măsurile de distanțare socială.

Citeste si:
Antonio Banderas și-a petrecut ziua de naștere în carantină
Antonio Banderas și-a...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Sursa foto: Libertatea

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit într-o ședință extraordinară pentru a discuta situația pandemiei din județ. Numărul de cazuri de coronavirus din Argeș s-a dublat în ultimele două săptămâni, iar acum, 12 localități din județ sunt monitorizate.

Luni va fi luată o decizie, astfel că autoritățile vor lua hotărârea de a carantina sau nu aceste localități.

Localitățile Pitești, Mioveni, Ștefănești, Costești, Bălilești, Bascov, Brăduleț, Buzoești, Davidești, Micești, Stâlpeni și Vulturești sunt vizate de măsuri de carantinare.

Citeste si:
Litoralul, după ce masca devine obligatorie: Nu am știut, suntem în...
Litoralul, după ce masca a...

Târgurile, bâlciurile și evenimentele publice, dar și activitățile de agrement în piscine au fost suspendate până în data de 8 august.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.