Social 23 Iulie 2020 12:41

Cei doi tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere montate de Primărie în timp ce furau jardinierele dintr-un sens giratoriu aflat în centrul oraşului Turda.

În imaginile apărute pe rețelele sociale se poate observa cum ambii coboară dintr-o maşină, aleg câte o jardinieră din sensul giratoriu, apoi pleacă liniştiţi ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Primăria Turda a făcut publice imaginile cu furtul jardinierelor cu flori care decorau fântâna arteziană din centrul oraşului, în apropiere de Teatrul Naţional „Aureliu Manea”. Primăria a postat pe pagina proprie de Facebook clipul în care este surprins furtul.

„Când 'îndrăgești' florile atât de mult încât nici de camere nu te mai ferești!

Pui mașina pe avarii, pasagerii mai atletici își aleg câte un ghiveci, după care, întorși în glorie la mașină, gonesc cu jardinierele în brațe.

Camerele nu au apucat să le vadă, dar pleacă fericiți cu florile luate 'la promoție' de la Turda”, este mesajul publicat pe rețeaua de socializare.

Mai mult, autoritățile din oraș au avertizat cu o zi înainte de cele întâmplate că au fost nevoite să înlocuiască unele răsaduri de flori de la monumentul închinat eroilor din Turda Nouă din cauza persoanelor care sunt „certate cu bunul simț și au atentat și la jardinierele cu flori”.

„Vă reamintim faptul că potrivit hotărârii nr.199, articolul 7 din data de 29.08.2019, privind buna gospodărie a municipiului Turda sustragerea de răsaduri de flori din rondouri și jardiniere constituite contravenție.

În momentul acesta se fac verificări pentru identificarea “iubitorilor” de flori și vom acționa în consecință.

Facem apel pe această cale la spiritul civic, să păstrăm bunurile comune, iar dacă sunteți martori la acte de furt sau distrugere să contactați Poliția Locală”, a mai postat Primăria Turda.

Citeste si:
Culiță Sterp le-a dat replica oamenilor care l-au criticat în urma...
Culiță Sterp le-a dat replica...


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.