Social 22 Iulie 2020 16:38

Un bărbat din Teleorman a mers la un hotel de pe litoralul Mării Negre și s-a ales cu dosar penal, deoarece a mers ”însoțit” de o pușcă cu aer comprimat.

Polițiștii care s-au autosesizat au descoperit în portbagajul automobilului bărbatului, care era parcat în fața unui hotel din municipiul Constanța, o pușcă cu aer comprimat, pe care respectivul o deținea ilegal.

Polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-a autosesizat în urma unui denunț. Aceștia au fost informați că o persoană de 32 de ani, din Roșiorii de Vede, s-ar afla în municipiul Constanța și ar avea asupra sa o armă neletală pe care o deține în mod ilegal.

”Poliţiştii au depistat persoana în cauză şi au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului său, care se afla parcat în faţa unui hotel de pe raza municipiului Constanţa. În portbagajul vehiculului, poliţiştii au descoperit o puşcă cu aer comprimat, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţinea permis de port armă, iar aceasta nu era înscrisă în Registrul Naţional al Armelor”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, fiind plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Iulie 2020 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.