Social 21 Iulie 2020 12:05

Tinerii cu vărste cuprinse între 23 și 24 de ani au spart un autoturism din care au reușit să fure șapte lei. După ce au fost identificați de polițiști, cei doi s-au ales cu dosare penale.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că două persoane necunoscute au încercat să spargă o mașină parcată, după care au fugit.

„La faţa locului au fost direcţionate mai multe patrulele din cadrul dispozitivului de ordine publică, care au efectuat căutări în zona, ocazie cu care au fost depistaţi în flagrant, în apropierea unei societăţi comerciale, doi tineri, de 23 şi 24 de ani, din Municipiul Târgu Jiu.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că cei doi tineri, ar fi sustras dintr-un autoturism aparţinând unui bărbat, de 68 de ani, din Municipiul Târgu Jiu, documentele personale ale persoanei vătămate şi suma de 7 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, citat de Impact In Gorj.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.