Social 21 Iulie 2020 09:53

Polițiștii fac descinderi la mai multe adrese într-un dosar cu privire la fapte de tâlhărie și șantaj, iar vizați ar fi membri ai clanului Duduianu.

Polițiștii au descins la mai multe adrese din București, Ilfov și Teleorman, iar 13 persoane vor ajunge la audieri în acest caz, conform Poliției Capitalei.

Peste 100 de polițiști au descins la mai multe adrese din Capitală și din cele două județe, pentru efectuarea de cercetări cu privire la infracțiuni de tâlhărie și șantaj.

Conform informațiilor apărute în presă, poliția ar fi descins la membrii clanului Duduianu. Aceștia ar fi așteptat diverși cântăreți de manele să-și încheie cântările și le-ar fi cerut taxă de protecție. Pe alții i-ar fi constrâns să cânte fără să primească vreun onorariu.

Persoanele vizate ar fi acuzate și de cămătărie. Cercetările vor fi efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Cei 13 indivizi vor ajunge la audieri la sediul Serviciului Grupuri Infracționale Violente.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iulie 2020 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.