Social 21 Iulie 2020 08:20

Ministrul Economiei a susținut că restaurantele nu se vor putea deschide momentan pentru că regulile nu sunt respectate nici măcar pe terase, dar este optimist și speră că vor putea primi clienții în interior din luna august.

„Atâta timp cât nu vedem o respectare a regulilor pe terase, acolo unde răspândirea e mai puţin periculoasă, este mai puţin iminentă, nu putem vorbi de deschiderea restaurantelor în interior. Eu totuşi, sper, ca proprietarii restaurantelor, teraselor să înţeleagă că e mai bine să respecte regulile şi evident, în momentul în care vom ajunge să nu mai avem cazuri atât de multe, vom trece la următoarea etapă de relaxare şi vom deschide restaurantele şi în interior”, a declarat Virgil Popescu în cadrul unei emisiuni la TVR1.

Întrebat dacă se vor putea deschide restaurantele curând, ministrul a menționat că acest lucru ar putea fi posibil din luna august, în contextul în care oamenii vor respecta cu strictețe regulile impuse de autorități: „Da, dacă toţi respectăm. Să nu uităm că suntem la jumătatea lui iulie. Avem timp ca, în perioada lui august, spre exemplu, să putem deschide restaurantele în interior. Cred că ne vom trezi în al 13-lea ceas şi vom începe să vedem că acest virus este real, există, poate face victime, se pierd vieţi omeneşti”, a mai adăugat Virgil Popescu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iulie 2020 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.