Social 21 Iulie 2020 07:46

Cazul care a stârnit nenumărate reacții negative a avut loc luni, într-un magazin alimentar din Baia Mare. Vânzătoarea a fost lovită de către o clientă care a refuzat încă de la intrare să poarte masca de protecție.

Femeia a intrat în magazin cu scopul de a plăti mai multe facturi, însă fără a purta mască de protecție pe față, conform legii.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum aceasta ținea masca sanitară în mână.

Ulterior, una dintre vânzătoarele aflate în magazin i-a cerut de mai multe ori femeii să respecte măsurile de protecție și pentru că aceasta a refuzat, angajata magazinului a decis să nu o mai servească și i-a întins facturile.

Imediat după, agresoarea a pleznit-o cu putere pe vânzătoare, după care a ieșit în grabă din magazin înainte de sosirea echipei de intervenție a firmei de pază.

„Polițiștii s-au sesizat cu privire la imaginile apărute în articolul dvs. Se efectuează verificări urmând a se lua măsurile legale care se impun”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, pentru actualmm.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iulie 2020 - 07 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.