Social 20 Iulie 2020 17:07

Zeci de oameni au ignorat sau au uitat de regulile de distanțare socială și s-au îmbulzit pentru pachete la o biserică din Pitești.

Poliția și Ambulanța au ajuns la biserica Sfântul Ilie din Pitești, care își sărbătorea hramul.

Slujba a fost efectuată în curte, care a devenit rapid neîncăpătoare pentru cele câteva zeci de oameni care au asistat la procesiune.

Au fost pregătite 500 de pachete, conform tradiției, iar la finalul slujbei, când acestea urmau să fie împărțite, oamenii s-au îmbulzit fără să mai țină cont de vreo regulă de distanțare socială.

Trei polițiști ajunși la biserică i-au avertizat pe oameni să păstreze distanța: ”E ultima dată când vă spunem! Stați depărtați! Păstrați distanța! Nu ne obligați să dăm amenzi!” Mulți bătrâni, însă, au mizat pe bunăvoința oamenilor legii: ”Sunteți creștini, e zi sfântă...”, notează ziarulargesul.ro.

Și o ambulanță a ajuns la biserica Sf. Ilie, după ce unuia dintre preoți i s-a făcut rău. Acesta acuzase o stare de rău și nu s-a mai putut ține pe picioare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Iulie 2020 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.