Social 20 Iulie 2020 15:46

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri în guvernul Tudose, și-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei, afirmând că s-a săturat de „clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală”.

„Vă aștept alături de mine la Capitală, să facem #CuratenieGenerala

Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetență, corupție și vrăjeală.

Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată și cu viziune antreprenorială care vrea și este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea și clasa politică actuală”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

De asemenea, acesta a susținut că până la vârsta de 37 de ani, pe care o va împlini în curând, a reușit să pună bazele multor proiecte şi a creat mai multe locuri de muncă decât toţi contracandidaţii săi la un loc, în administraţia publică, dar şi în mediul privat.

„În perioada în care am fost Ministru pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat am creat și implementat cel mai important și de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc ”Start-Up Nation”, proiect prin care am contribuit la crearea unei noi generații de antreprenori în România.

În curând voi anunța viziunea mea pentru București și lista completă de candidați PSL pentru toate cele 6 sectoare!”, a mai notat Laufer.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.