Social 20 Iulie 2020 09:39

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a scris un mesaj pe contul său de Facebook adresat guvernanţilor în care le cere să stopeze isteria generală cauzată de transmiterea cifrelor cu numărul de îmbolnăviri cu COVID-19.

Acesta susține cu tărie că nu mai suportă „isteria întreţinută de guvernanţi în privinţa infectărilor cu coronavirus.”

Liderul ALDE a menționat că nu contestă existența coronavirusului și implementarea unor măsuri de protecție precum purtarea măștii sanitare și distanțarea socială : „Însă această panică întreținută de guvernanți pe banii noștri gâtuie economia și ucide în fiecare zi sute de locuri de muncă! Viața nu va reveni la normal dacă momentul central al zilei se va concentra în continuare în jurul comunicatului de la ora 13.00 al Grupului de (Dez)Informare Strategică! Asta nu e viață! Ne transformați în niște roboți care se uită hipnotizați în ochii lui Kaa!”, scrie Tăriceanu.

Mai mult, acesta a cerut Guvernului să publice şi numărul persoanelor care mor zilnic din cauza altor afecţiuni în afară de COVID-19: „Asta dacă aţi ţinut evidenţa şi nu aţi trecut persoane decedate din alte motive la categoria Covid-19. Dacă ştim în fiecare secundă câţi concetăţeni au fost răpuşi de virus, atunci haideţi să ştim şi câţi au decedat de cancer, infarct, accidente vasculare sau alte boli! Abia atunci o să avem imaginea reală a tragediei pe care măsurile guvernului Orban le provoacă!”.

Liderul ALDE provoacă autorităţile să publice în fiecare zi numărul persoanele decedate din cauza coronavirus și numărul românilor care îşi pierd vieţile din cauza spitalelor închise, din cauză că nu au acces la tratament: „Şi atunci o să vedem cu toţii marea minciună! Sau nu mai faceţi publică nici o cifră, aşa cum au hotărât şi britanicii! Lăsaţi-ne să revenim la viaţă! Încetaţi să transformaţi aritmetica celor infectaţi într-o loterie din care doar voi aveţi de câştigat!”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Iulie 2020 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.