Social 17 Iulie 2020 13:21

Un bărbat cu vârsta de 73 de ani a fost salvat dintr-un râu în care a petrecut 6 ore, după ce și-a blocat piciorul sub un bolovan.

Bărbatul a fost salvat de către un polițișt și de un jandarm. Acesta prezenta semne de hipotermie și a fost preluat de către un echipaj SMURD.

Echipajul format din cei doi oameni ai legii a fost sesizat joi noapte cu privire la faptul că din zona unui pârâu de la periferia localității Căpâlnaș, din județul Arada, se aud strigăte de ajutor.

Jandarmul și polițistul au ajuns la fața locului și au descoperit un bărbat de 73 de ani, imobilizat în apă până la brâu, sub un pod. Cei doi agenți au intrat în apă și au început operațiunea de salvare.

”Operațiunea a fost dificilă din cauza faptului că bărbatul, dezorientat, avea prins un picior sub un bolovan, iar albia râului, înaltă de aproximativ 12 metri, era nămoloasă. Acesta a stat în apă mai bine de 6 ore”, au declarat reprezentanții IPJ Arad, conform stiri.tvr.ro.

Retail jobs

Jandarmul și polițistul au avut nevoie de aproximativ 25 de minute pentru a-i elibera piciorul bărbatului, iar apoi au chemat un echipaj SMURD, care l-a preluat pe bătrân, deoarece acesta prezenta semne de hipotermie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Iulie 2020 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.