Poliţişti şi inspectorii DSVSA din Râmnicu Sărat au descoperit deșeurile depozitate ilegal pe un teren din apropierea unui abator.

Mai mulți cetățeni care locuiesc în apropiere au semnalat mirosul greu de suportat şi resturile de animale.

În prezent s-a deschis o anchetă care va stabili provenienţa deșeurilor şi cine se face vinovat de acest dezastru ecologic.

Potrivit prefectului Leonard Dimian, aspectele semnalate de cetăţeni sunt reale, iar în imaginile postate pe Facebook se văd gunoaiele din vecinătatea abatorului din cartierul C.I. Parhon din Râmnicu Sărat: oase, resturi de animale, sânge scurs în apă şi pe pământ.

„Situaţia de la Râmnicu Sărat este o crimă împotriva mediului. Am acţionat imediat după ce situaţia mi-a fost semnalată de mai mulţi cetăţeni. (...) Situaţia de aici nu este singulară în judeţul Buzău. Gunoaiele au invadat mai toate localităţile, totul sub ochii autorităţilor. Ca prefect al judeţului Buzău, nu voi închide ochii în faţa acestor grave probleme care afectează mediul şi sănătatea oamenilor”, a declarat prefectul judeţului Buzău, Leonard Dimian.

Citeste si:
Căutat pentru tentativă de omor în Olanda, prins de polițiști în...
Căutat pentru tentativă de...
Citeste si:
Te inteapa inima? Afla care ar putea fi cauza
Te inteapa inima? Afla care...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.