Social 14 Iulie 2020 16:06

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a declarat că le va propune premierului Ludovic Orban și președintelui Klaus Iohannis prelungirea stării de alertă.

Amintim faptul că actuala stare de alertă expiră vineri, 17 iulie.

Se impune prelungirea stării de alertă. Avem și o evaluare făcută cu care vom merge ca propunere în CNSU, la premierul Ludovic Orban și la președinte”, a spus ministrul Sănătății.

Nelu Tătaru a făcut aceste afirmații în timpul audierilor din Senat cu privire la legea carantinării și izolării persoanelor infectate cu Covid-19.

Miercuri este programată la Palatul Victoria o ședință extraordinară de guvern pentru prelungirea stării de alertă. Această măsură ar urma să fie prelungită pe o perioadă de 30 de zile, pe întreg teritoriul țării.

Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) se va întruni înaintea ședinței extraordinare de guvern, pentru a stabili cu exactitate perioada și suprafața țării pe care să fie prelungită starea de alertă, informează g4media.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.