Omul de afaceri a publicat un mesaj pe contul său de socializare prin care susține că în România mor zilnic peste 650 de oameni.

Acesta afirmă că autoritățile pun accentul doar pe decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!”, scrie acesta.

Citeste si:
Jandarmii distribuie gratuit măști și gel la priveghiul lui Emi Pian
Jandarmii distribuie măști și...
Citeste si:
Te inteapa inima? Afla care ar putea fi cauza
Te inteapa inima? Afla care...

Viorel Cataramă afirmă că Mișcarea Patrioților Români nu contestă existența virusului, dar crede cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată.

„De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație”, a mai adăugat el.

Citeste si:
Bilanț Covid-19: 1.378 de cazuri noi și 50 de decese în ultimele 24...
Bilanț Covid-19: 1.378 de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.