Social 13 Iulie 2020 11:35

Liderul Pro Romania vine cu replici dure la adresa lui Orban după ce premierul a acuzat schimbările aduse legii carantinei.

Ludovic Orban a declarat duminică seară, în cadrul unei emisiuni la B1TV, că „în Camera Deputaţilor şi-a pus amprenta majoritatea din Camera Deputaţilor, majoritatea PSD -Pro România –ALDE”.

În urma afirmațiilor făcute de premier, Ponta publică pe Facebook un mesaj dur în care arată că această lege a fost votată de PNL și PSD.

„M-am saturat de acest MASCARICI mincinos si ticalos / si cred ca s-au saturat toti romanii!!!

Lucovid - Impostor nesimtit ! Intra pe WEB siteul Camerei Deputatilor si o sa vezi ca Legea ta penibila si idioata a fost votata de PSD si PNL ( fara sa o citeasca cineva) / deputatii PRO Romania au votat IMPOTRIVA ( iar ALDE nu mai exista in Camera impstorule)!!!

Cand minti si aberezi 🥵 non stop si cu atata nesimtire nu ai cum sa conduci Romania in momente atat de dificile !!! Absolut normal ca nimeni nu te mai crede - nimeni nu mai respecta indicatiile tale mincinoase! Chiar nu intelegi? Sau obrazul tau este mai gros decat soriciul?

Acest mascarici sinistru trebuie oprit!

Suntem PRO Romania si tinem doar cu Romania!”, a scris liderul Pro România pe contul său de socializare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.