Social 12 Iulie 2020 15:40

Un cal a fost chinuit și bătut de stăpânul său, care a filmat toată întâmplarea și a postat-o pe Facebook, pentru a se lăuda cu isprava sa.

Doi bărbați din Maramureș s-au ales cu dosare penale după ce au chinuit și bătut un cal. Aceștia au filmat întreaga scenă și au postat-o pe facebook, iar poliția a intrat pe fir.

Cei doi bărbați au pus calul să tragă o căruță înfrânată și au pus și un buștean în aceasta, pentru a o face mai grea. Au început apoi să bată calul pentru ca animalul să tragă căruța și s-au distrat în tot acest timp.

Autoritățile auvăzut imaginile cu animalul chinuit și le-au deschis celor doi bărbați vinovați dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor.

”Polițiștii au identificat în cursul zilei de azi (sâmbătă – n.r.) autorii faptei ca fiind doi tineri de 17 respectiv 29 de ani”, au declarat reprezentanții Poliției.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.