Social 11 Iulie 2020 15:40

Polițiștii din Capitală împart amenzi celor care nu poartă mască de protecție în spații închise, iar sancțiunile s-au intensificat vineri seară.

Poliția a aplicat amenzi pentru nepurtarea măștilor de protecție în spații închise, în centre comerciale sau la locul de muncă, iar valoarea totală a sancțiunilor aplicate doar în noaptea de vineri spre sâmbătă se ridică la 28.000 de lei.

Conform comunicatului de presă transmis de Poliția Capitalei, peste 180 de reprezentanți ai instituției, dar și de la Poliția Locală București, de la Jandarmerie și de la ANSVSA.

Echipele de control au verificat nu mai puțin de 75 de firme din București, iar în urma acestora au fost aplicate 52 de amenzi, valoarea totală a acestora fiind de peste 28.000 de lei.

”Printre acestea, valoarea sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție este de peste 28.000 de lei, pentru că în spaţii publice închise, spaţii comerciale şi la locul de muncă nu se purta mască de protecţie”, arată Poliția Capitalei în comunicatul de presă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.