Social 11 Iulie 2020 14:20

O turistă din Sibiu a fost amendată după ce s-a urcat pe mai multe statui pentru a se fotografia cu acestea.

Femeia a vizitat Cetatea Alba Carolina și s-a gândit că ar fi o idee bună să se fotografieze cu statuile de acolo, însă nu oricum, ci urcată pe acestea.

A postat aceste imagini pe contul său de Facebook, iar ca urmare a acestor fotografii, Poliția Locală din Alba Iulia s-a autosesizat și a amendat-o cu 1.000 de lei pe amatoarea de imagini pe statui.

”Urmare a imaginilor apărute pe reţelele de socializare în care o tânără s-a fotografiat în diferite ipostaze, mai puţin decente şi civilizate, cu statuile din Cetatea Alba Carolina, Poliţia Locală Alba Iulia s-a autosesizat şi a demarat cercetări. Astfel, a fost identificată U.D.M, cu domiciliul în judeţul Sibiu, în vârstă de 22 de ani”, au transmis reprezentanții Primăriei din Alba Iulia.

Conform acestora, femeia a primit amenda maximă posibilă, de 1.000 de lei, fiind încadrată la fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Aceasta și-a recunoscut fapta și a șters imaginile pe care le-a postat pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.