Social 7 Iulie 2020 15:43

Un accident s-a produs la Centrala Nucleară de la Cernavodă, iar în urma acestuia un angajat a murit.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de marți, iar în urma acestuia, un lăcătuș angajat al centralei și-a pierdut viața. Inspectoratul Teritorial de Muncă a început deja o anchetă în acest caz.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani lucra la o firmă ce avea contract cu Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Acesta a fost surprins de o placă uriașă de plumb, ce s-a prăbușit peste el. Placa era una dintre cele care protejează peretele reactorului 1.

Colegii bărbatului au sunat de urgență la ambulanță, însă acesta nu a mai putut fi salvat de medici, care au constatat decesul.

”În data de 07.07.2020, la CNE Cernavoda a avut loc un accident în urma căruia un coleg a decedat. Colegul nostru face parte din personalul contractor al centralei. Din păcate, desi serviciul de ambulanta a ajuns la fata locului in timp rapid, s-a constatat decesul. SN Nuclearelectrica SA prezintă condoleanțe familiei și regretă profund acest accident”, a transmis compania într-un comunicat.

ITM și Poliția colaborează și investighează împrejurările în care a avut loc accidentul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.