Social 7 Iulie 2020 09:30

Un accident grav s-a produs în comuna Itești, județul Bacău, după ce o mașină a fost lovită de tren. Trei persoane au murit, iar alte două au fost rănite.

Mecanicul de locomotivă a declarat anchetatorilor că a dat semnale, dar șoferul a forțat trecerea, iar mașina a fost lovită în partea din spate.

Șoferul și pasagerul din dreapta au scăpat doar cu răni ușoare, dar toate cele trei persoane care se aflau pe bancheta din spate au murit.

Șoferului i-a fost întocmit un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă.

A bătut soarele în semafor și nu l-a văzut. Nu avea viteză mare”, a declarat un bărbat.

Accidentul s-a petrecut în comuna Itești, în dreptul unei treceri de cale ferată, fără bariere. Oamenii din zonă spun că acesta nu este primul incident mortal din zonă și că ar trebui să fie montate bariere.

Cu toate că pentru cei trei pasageri aflați pe bancheta din spate impactul a fost mortal, nicio persoană din tren nu a fost rănită.

Trenul a fost blocat timp de 2 ore până când călătorii au putut să își continue călătoria.

În urma accidentului a rezultat decesul a trei persoane și vătămarea corporală a unei persoane. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultă faptul că nici șoferul, nici mecanicul nu consumaseră băuturi alcoolice anterior producerii accidentului”, a declarat Aurelian Nădejde, IPJ Bacău, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Iulie 2020 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.