Social 6 Iulie 2020 14:18

Cheloo, membrul trupei „Paraziții”, se alătură persoanelor care nu cred în existența coronavirusului și transmite un mesaj dur la adresa lui Raed Arafat.

Cheloo vine cu argumente împotriva măsurilor luate de autorităţi în gestionarea pandemiei de coronavirus. Acesta a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care spune că refuză să mai poarte mască, punând accent pe hastagul #refuzdebotnita, şi îl critică dur pe Secretarul de Stat în MAI, Raed Arafat, pentru că ar „induce panică în rândurile populaţiei“.

„Asasinat administrativ al spiritului.

#refuzdebotnița!!! Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram,fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat.

#refuzdebotnita! Botnița lui Lady Arafat mă insultă!
Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. #refuzdebotnita
, a scris el pe Facebook.

De asemenea, acesta afirmă că nu va mai cumpăra produse de la marii retaileri și se va abține pe cât posibil de la cheltuielile săptămânale ca o formă de protest la ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă în țară. Mai mult, Cheloo a menționat că va cumpăra de la țăranii care nu au loc să-și vândă produsele în supermarket sau piață.

„Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie.

Citeste si:
Mesajul divinității pentru tine în acest an, în funcție de luna în...
Mesajul divinității pentru...

Vă urez un Covid păcut în continuare!

P.s. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele.
Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie”
, a mai adăugat membrul trupei „Paraziții”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.