Social 6 Iulie 2020 12:31

Sindicatul Europol a încărcat pe Facebook o filmare în care un polițist este lovit cu brutalitate de către un bărbat.

Incidentul violent petrecut sămbătă noapte a strâns zeci de comentarii pe rețeaua socială.

„Un recidivist sub influența alcoolului, fapt despre care, evident, în momentul interacțiunii polițiștii nu aveau cunoștință și o clipă de neatenție ne demonstrează cât de ușor este să ajungi victimă.

Polițiștii Secției 26 au intervenit azi noapte la un banal apel 112, în care se reclama tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la fața locului au găsit un bărbat care nu a avut nicio reținere în a-l lovi pe colegul nostru”
, se arată în sursa citată.

Mai mult, aceștia atrag atenția asupra faptului că oamenii legii sunt obligați ca, indiferent de situația în care se află, să nu lase garda jos și să nu subestimeze persoana din fața lor.

Ulterior celor întămplate, Poliția Capitalei a venit cu un răspuns în care dă asigurări că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

„La data de 04 iulie a.c., în jurul orei 23:00, prin apel 112 s-a reclamat faptul că pe o stradă din sectorul 4, un bărbat lovește autoturismele parcate.

Polițiști din cadrul Secției 26 au depistat persoana în cauză, care lovise doua autoturisme parcate, provocând distrugeri la nivelul ștergătoarelor și oglinzilor.

Întrucât bărbatul a devenit agresiv și a lovit un polițist, acesta a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție, unde a fost identificat și ulterior internat într-o unitate spitalicească”, se arată într-un comuncat transmis de Poliția Capitalei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.