Social 6 Iulie 2020 10:50

Duminică, 5 iulie, un echipaj de pompieri a recuperat cadavrele a două persoane, care pluteau pe apa, în județul Ialomița.

Cadavrul unui bărbat a fost recuperat din brațul Borcea de un echipaj de căutare - salvare din cadrul Stației de Pompieri Fetești, care a intervenit cu o barcă pneumatică, în zona localității Bordușani. Trupul neînsuflețit a fost scos din apă și predat autorităților, care urmează să stabilească în ce împrejurări a decedat.

Tot duminică, în jurul orei 17:00, de data aceasta în apropierea localității Alexeni, un cadavru în stare de descompunere al unui bărbat a fost recuperat din râul Ialomița de un echipaj de căutare - salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, care a intervenit cu o barcă metalică. Și trupul acestuia a fost scos din apă și predat organelor abilitate.

Polițiștii au deschis acum dosare penale de moarte suspectă și urmează să stabilească în ce împrejurări au murit cei doi bărbați, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Iulie 2020 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.