Social 6 Iulie 2020 10:05

Luni dimineață, în jurul orei 6:30, s-a produs un accident grav între un autorurism și un autocar, pe DJ 201, în apropiere de Coșereni. Șase persoane au fost rănite și un tânăr de 20 de ani a murit.

La locul accidentului, au fost solicitați să intervină militarii ISU Ialomița. S-au deplasat de urgență două echipaje ale Detașamentului de Popmpieri Urziceni și, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ Ialomița- substația Urziceni.

Șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost găsit inconștient, prins între fiarele distorsionate ale mașinii. Acesta a fost scos din mașină și predat echipajului SAJ, care l-a transportat la Spitalul Municipal Urziceni. Din nefericire, tânărul de 20 de ani a murit la scurt timp.

Cele 4 persoane aflate în autobuz au consultate de echipajul SMURD, dar au refuzat transportarea la spital.

Accidentul ar fi fost produs de tânărul în vârstă de 20 de ani, care ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu partea stângă spate a autobuzului, care mergea în acceași direcție, potrivit IPJ Ialomița.

Șoferul autobuzului a fost testat pentru alcoolemie, dar rezultatul a ieșit negativ.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, informează adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Iulie 2020 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.