Social 5 Iulie 2020 12:41

Scandalul de la conferința de presă susținută astăzi de către ministrul Muncii și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, a pornit de la un pensionar care a apărut în fața camerelor țipând că vrea mărirea pensiei.

Imediat după ce ministrul a început să vorbească, un pensionar s-a apropiat de ea şi a început să urle şi să o huiduie. Aceasta i-a spus bărbatului să nu se lase manipulat de PSD și l-a acuzat pe primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu că ar fi organizat momentul de sabotare a conferinței de presă.

„Nu așa se face administrație și politică trimițând pensionari amărâți ca să întrerupă o conferință de presă. O să merg să discut personal cu domnul”, a spus Alexandru.

Ulterior, aceasta a discutat cu bărbatul și i-a promis că îl va suna.

„Părerea mea este că ceea ce s-a întâmplat astăzi aici e orchestrat de PSD. Au trecut la persoane vulnerabile pe care le aruncă în față, e grobian ce face PSD”, a mai spus Violeta Alexandru.

Spre sfărșit, pensionarul a amenințat că se sinucide și i-a huiduit pe ministrul Muncii și colegii săi, aflați la o conferință de presă în cartierul Militari.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.