Social 5 Iulie 2020 08:54

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență avertizează că în ultimele zile a crescut numărul de cazuri de coronavirus, afirmând că este posibil ca situația să scape de sub control.

„Noi acum suntem pe un trend crescător din păcate și totul depinde de cum ne raportăm la acest virus. Dacă ne izolăm de aglomerații, dacă purtăm mască, dacă igiena este respectată, dacă sunt respectate regulile de bază putem controla situația. Dacă nu, este posibil că situația să scape de sub control”, a explicat Raed Arafat la Digi 24.

De asemenea, acesta pune accentul pe informarea corectă și pe respectarea regulilor de distanțare socială: „Să nu expunem alte persoane la risc! Să nu ascultăm dezinformările care pun problema ca și cum cel autoizolat este în pușcărie. Să respecte mai departe regulile de izolare din simț civic, dacă se poate, și să lase la o parte toate aceste dispute pe linie politică”.

Secretarul de stat a transmis, sâmbătă, că izolarea la domiciliu şi carantina se suspendă temporar până când Parlamentul şi Guvernul se pun de acord să respecte Constituţia.

Retail jobs

Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Iulie 2020 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.